Saueskinn

Dei siste 3-4 åra har  vi drive hobbysal av ferdig preparerte skinn frå eigne villsauer. Fram til no har dei stort sett vorte selde gjennom jungeltelegrafen, og viser seg å treffe sin marknad. Skinna vert sende inn til eit garveri ved slakting om hausten, og kjem att i posten utpå våren.
Samanlikna med skinn frå kvite sauerasar er desse meir langhåra, og dei kjem i mange ulike fargar og sjatteringar av svart, grått og brunt.

Årets skinn vart utselde i god tid før jul, og nye er venta i april.

 

7 thoughts on “Saueskinn

 1. Hei og takk for melding, Sonja. Artig at de også driv på – og er så allsidige då man! Har nett lese bloggen din om ein tenåringsmors erfaringar, og nikka og smilt undervegs 🙂 Margrethe

 2. Heisann! Er det mulig å bestille to saueskinn av deg i farge som går i brunsjatering. Jeg bor i Stavanger ?
  Hilsen Wivian Huth mob 47239997

  • Hei!
   Beklager seint svar. For tida er vi utselde for saueskinn, og ventar på å få inn årets parti. Vi har også venteliste på ein del av dei skinna som er venta inn. Dersom vi har nokre i passande farge når dei som står på ventelista har fått sine skinn, kan vi gjerne sende til Stavanger. Skal vi ta kontakt med deg då? Eg reknar med at skinna kjem i løpet av mars eller april.

   Mvh Sonja Årdal

  • Hei!

   Prisen på normalt store skinn er kr. 1000,- + mva, DVs 1250,-.
   For tida er vi heilt utselde, og det er venteliste på skinn i gråsjatteringar når vi får inn nytt parti i løpet av våren/forsommaren.

   Mvh Sonja Årdal

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s